Site Logotype

Skin Salon

Wij bieden een persoonlijke service.

Hey hey Beauty! 

Super leuk dat je ons hebt gevonden! Wij kijken er echt naar uit om jou in het echt te ontmoeten! 
Wil jij eerst nog graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Surf dan verder in onze andere tabbladen of klik op het onderstaande knop voor een kort uitleg. 
Heb je vragen?
Aarzel zeker niet om ze te stellen. 

Hopelijk tot snel! enuh..
Vergeet je je mailadres niet achter te laten om onze laatste promo en updates te ontvangen. ; ) 
Ps. no worry’s wij houden ook niet van spam

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

Ben je hier niet mee geholpen, contacteer ons gerust!

Het is een aanvullende therapie met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus-, keelklachten en (andere) hoofdklachten, zoals migraine. De therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een, speciaal voor dit doel, vervaardigde holle kaars. De kaars steekt slechts voor een klein gedeelte in het oor. Dit is geheel pijnloos. Het merendeel van de kaars steekt uit het oor. Voor alle duidelijkheid: de kaars wordt niet in zijn geheel opgebrand, maar tot ca. 10 cm boven de gehooringang. Indicaties voor behandelingen met oorkaarsen zijn onder meer:

 • Vaak voorkomende ontstekingen in, of irritaties van keel- neus- voorhoofd- en bijholten
 • Oordruk
 • “dichtslaan” van het oor
 • Oorpijn
 • Traumatischeperforatie
 • Verstoppingen
 • Keelpijn
 • Beginnende verkoudheid
 • Griep
 • Hyper- activiteit
 • Stresssymptomen
 • Nervositeit
 • Slapeloosheid
 • Doofheid
 • Oorsuizing
 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Ontstoken amandelen
 • Vele andere, vaak aan stress gerelateerde, klachten.
Voordelen Bindweefselmassage Verbetert je huidconditie, hierdoor wordt bijvoorbeeld acne ook vermindert. Verbetert je huidstructuur. Zorgt voor een stralende frisse teint. Stimuleert de doorbloeding van je huid. Lijntjes en rimpels verminderen. Betere opname werkstoffen. Aanmaak van nieuw collageen.Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.
Speciaal voor alle Mama’s en Mama’s to be, hebben wij een fijne en bijzondere gezichtsbehandeling samengesteld. De periode van je zwangerschap en de tijd daarna staat zorgen en verzorgen van jezelf en je kindje centraal. Het zorgen en pamperen van jezelf is een moment waar tijd voor vrij gemaakt zal moeten worden en is niet altijd meer zo makkelijk in te plannen. Wij hopen met deze behandeling jou als mama, een heerlijk moment voorjezelf te kunnen geven. Een moment van opladen en overgeven zodat je daarna weer fulltime mama kan zijn. De producten en geuren die wij tijdens deze behandeling gebruiken zijn voor mama en kindje 100% veilig, stimuleren ontspanning en een goede mindset. Deze producten zijn duurzaam, zonder parabenen, siliconen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. In combinatie met deze behandeling ontvang je 10% korting op de fijne producten van onze gamma. Je krijgt hierbij een paraffinebadje voor je handen, voetmassage, gelaatsverzorging met dieptereiniging, masker, gelaatsmassage, serum, dagcreme
Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid veroudert is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid werd blootgesteld. Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate hoe je huid veroudert. Gelukkig hebben wij een behandeling die de tekenen van huidveroudering terug draait: Mesoéclat. Een huidbehandeling van Mesoestetic geschikt voor alle huidtypes! De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee-drie weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.
Contact

T: 0487 98 12 87
info@organicbeautysalon.be

Openingsuren

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9u - 15:30u
Woensdag: 9u - 12u | 20u - 22u
Donderdag: 9u - 15u
Vrijdag: 9u - 15u | 20u - 22u
Zaterdag: 12u - 15u

Location

Brusselsesteenweg 362,
2800 Mechelen

Afspraak Boeken

In onze skin salon staat uw huidverzorging en HUIDVERBETERING centraal, samen met een van onze gespecialiseerde huidtherapeut kijken we ,wat u wensen zijn en de noden van uw huid.

Eerste keer bij Organic

Nadat we een intake hebben gehad + skinchek krijg je advies hoe je thuis je huid verder kan verzorgen. Na deze gezichtsscan koppelen we gelijk een gelaatsverzorging op maat. De perfecte start naar jouw droomhuid.
Meat and Treat bij Hajar €165

Nadat we een intake hebben gehad + skinchek krijg je advies hoe je thuis je huid verder kan verzorgen. Na deze gezichtsscan koppelen we gelijk een gelaatsverzorging op maat. De perfecte start naar jou droomhuid (60 min)

Oorkaars therapie

Het is een aanvullende therapie met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus-, keelklachten en (andere) hoofdklachten, zoals migraine. 

Oorkaars therapie €45
30 minuten oorkaars therapie.
Het is een aanvullende therapie met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus-, keelklachten en (andere) hoofdklachten, zoals migraine. De therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een, speciaal voor dit doel, vervaardigde holle kaars. De kaars steekt slechts voor een klein gedeelte in het oor. Dit is geheel pijnloos. Het merendeel van de kaars steekt uit het oor. Voor alle duidelijkheid: de kaars wordt niet in zijn geheel opgebrand, maar tot ca. 10 cm boven de gehooringang. Indicaties voor behandelingen met oorkaarsen zijn onder meer:
Vaak voorkomende ontstekingen in, of irritaties van keel- neus- voorhoofd- en bijholten
- Oordruk “dichtslaan” van het oor - Oorpijn -Traumatische perforatie     
- Verstoppingen - Keelpijn
- Beginnende verkoudheid
- Griep - Hyper- activiteit
- Stresssymptomen
- Nervositeit - Slapeloosheid
- Doofheid - Oorsuizing
- Hoofdpijn - Migraine
- Ontstoken amandelen
Vele andere, vaak aan stress gerelateerde klachten.
service image

Huidverzorging

Verzorg je huid.

Facial massage €35

25 minuten

 

Een snelle reiniging en wat ontspanning? dan kan perfect met deze behandeling.

Eerst wordt je huid gereinigd met een reinigingsgel, daarna worden de dode huidcellen verwijderd met een zachte peeling. Tot slot staat er een massage met een hydraterend gelmasker op het programma. Drie vliegen in een klap want het doet niet alleen dienst als masker en massagecrème maar ook als dagcrème. 

Consultatie €10
15 minuten
 
Consultatie zonder skinchek
Give me a glow €75
35 minuten
 
Deze behandeling is om
uw huid intensief te reinigen, we verwijderen de onzuiverheden door een skinscrub. hierna gaat de behandeling verder met een masker, ledmassage. De behandeling wordt afgerond met een serum en dagcremé aangepast aan je huidtype & een lip balsem met SPF. Je gaat met een Shiny Healthy skin naar buiten. Perfect te combineren met een afspraak in het kapsalon.
Co2 Boost Carboxy €77,50
30 minuten
 
Deze behandeling
reinigt je huid, verwijderd onzuiverheden waarna je een speciale zuurstof masker krijgt. De behandeling wordt afgerond met een serum en dagcremé aangepast aan je huidtype & een lip balsem met SPF.
Je gaat met een Shiny Healthy skin naar buiten. Perfect te combineren met een afspraak in het kapsalon.
Me Time €117

60 minuten

 

Zen Traitment Kom tot rust in een rustige ontspannen omgeving. Je krijgt hierbij een gezichtsverzorging, voetmassage, schouder nek massage , ook worden uw handen in een ontspannen warme paraffinebadje gelegd hiermee krijgen ook uw handen de juiste verzorging. Wacht niet te lang en gun je zelf een mentale en fysieke Me-Time momentje. De behandeling wordt afgerond met een serum en dagcremé aangepast aan je huidtype & een lip balsem met SPF. Perfect te combineren met een afspraak in het kapsalon.

Oxy 02 lift treatment €135

40 minuten

 

Dankzij de unieke combinatie van zuurstof, plantenstamcellen en peptiden geeft de Oxy O2 Lift een liftend en stralend effect. Omdat deze behandeling je alle voordelen biedt van een peeling, maar geen hersteltijd heeft, is hij uitermate geschikt om jouw huid vlak voor een feestje een instant glow te geven! De O2 Lift is geschikt voor alle huidtypen die een boost kunnen gebruiken.

De behandeling wordt afgerond met een serum en dagcremé aangepast aan je huidtype & een lip balsem met SPF. Perfect te combineren met een afspraak in het kapsalon.

Mommy to be €117,50
60 minuten
 
Speciaal voor alle Mama’s en Mama’s to be hebben wij een fijne en bijzondere gezichtsbehandeling samengesteld. De periode van je zwangerschap en de tijd daarna staat zorgen en verzorgen van jezelf en je kindje centraal. Het zorgen en pamperen van jezelf is een moment waar tijd voor vrij gemaakt zal moeten worden en is niet altijd makkelijk in te plannen. Wij hopen met deze behandeling jou als mama, een heerlijk moment voor jezelf te kunnen geven. Een moment van opladen en overgeven zodat je daarna weer fulltime mama kan zijn. De producten en geuren die wij tijdens deze behandeling gebruiken zijn voor mama en baby 100% veilig, stimuleren ontspanning en een goede mindset. Deze producten zijn duurzaam, zonder parabenen, siliconen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. Na je behandeling ontvang je 10% korting op de fijne producten uit onze gamma. in deze behandeling kan je het volgende verwachten; een paraffinebadje voor je handen, voetmassage, gelaatsverzorging met dieptereiniging, masker, gelaatsmassage, serum, dagcremé & lippenbalsem met SPF

Huidverbetering

Allerlei behandelingen om je huid te verbeteren.

Anti-aging €117

45 minuten

Met anti-aging behandelingen ofwel ‘huidverjonging’ pakken we rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken aan. 

De behandeling wordt afgerond met een serum en dagcremé aangepast aan je huidtype & een lip balsem met SPF. Perfect te combineren met een afspraak in het kapsalon.

Anti aging MESOECLAT €137
45 minuten
 
Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid veroudert is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid werd blootgesteld. Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate hoe je huid veroudert. Gelukkig hebben wij een behandeling die de tekenen van huidveroudering terug draait namelijk Mesoéclat. Een huidbehandeling van Mesoestetic die geschikt is voor alle huidtypes! De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee-drie weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.
Bindweefselmassage €30
20 minuten
 
Bindweefselmassage verbetert je huidconditie en structuur, hierdoor wordt bijvoorbeeld acne ook vermindert. Je krijgt een stralende frisse tint omdat de doorbloeding van je huid wordt gestimuleerd. Lijntjes en rimpels verminderen. Er is een betere opname aan  werkstoffen en de aanmaak van nieuw collageen neemt toe. Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.
De behandeling wordt afgerond met een serum en dagcremé aangepast aan je huidtype & een lip balsem met SPF. Perfect te combineren met een afspraak in het kapsalon.
Pigment en littekens €149,50
40 minuten
 
Bij microneedling wordt door middel van fijne naaldjes kleine verwondingen gemaakt in de lederhuid of dermis. Hierdoor komen groeifactoren vrij en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd door de speciale cocktail die we insluisen pakken we de pigment en littekens aan.
Skincheck met expert advies €65

30 minuten

 
De allernieuwste technologie op het gebied van huidanalyse is de Huidscan. Door middel van verschillende lichtsoorten worden huidoneffenheden, pigmentatiestoornissen, overmatige talgklierproductie, een gevoelige en dunne huid, huidirritatie, verstopte poriën, couperose, rosacea en rimpels uitvergroot. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Onze huidscan geeft binnen enkele minuten een totaalbeeld van je huidconditie. Op basis van deze analyse zijn wij nog beter in staat je te adviseren over leefstijl, huidverzorging en productgebruik. Hoe beter een behandeling aansluit op je huid, des te verbluffender het resultaat.
(Gratis homekit twv €35)
Microdermabrasie €97,50
30 minuten
 
Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.
CLEANSING Lift €75
30 minuten
 
Deze natuurlijke peelbehandeling helpt de huid terug te brengen in balans, zorgt voor optimaal herstel en regenereert cellen voor het behouden van een mooie, jonge en stralende huid. De peel bevat geen zuren en is geschikt voor ieder huidtype. Ook mag deze peeling gedurende zwangerschap worden toegepast. Vermindert roodheid Kalmeert en verzacht Effectief bij rosacea Ontstekingsremmend Geschikt voor de huid in hormonale disbalans
Lightening Peel Lift €97
30 minuten
 
Deze peeling is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen, egaliseren, een stralende kleur geven en oplichten. Deze krachtige formule geeft een 15% blekende werking om de ophoping van melanine in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelings om de 2 weken te doen voor optimaal resultaat.ermindert ongewenst pigment Vermindert roodheid Effectief bij rosacea Werkt dieper in de huid Ontstekingsremmend
The Cocktail Facelift €115
40 minuten
 
Een nieuwe technologie van stamcellen zorgen voor een totale detox van de huid. Enzymen met een hoge dosis vitamine C en AHA zuren in een gelbasis met aloë vera zijn verantwoordelijk voor celvernieuwing en het herstellend vermogen van de huid. Roodheid is zichtbaar minder, de huid wordt optimaal gehydrateerd, gekalmeerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.Vermindert roodheid Kalmeert en verzacht Effectief bij rosacea Ontstekingsremmend Hydrateert optimaal
Behandeling op advies €117
40 minuten
 
Indien u niet weet welke behandeling bij uw past gaan we samen met u kijken wat uw huid nodig heeft. Bij deze behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van Peels en apparatuur.
Rosacea €97
45 minuten
 
Rosacea de meeste mensen hebben er veel last van, heb jij ook last van roodheid op je gezicht met bulletjes en/of onzuiverheden? Bij sommige kan het zelfs met beginnende spataders op het gezicht. Blijf er niet langer mee zitten en boek je afspraak om je op maat te laten adviseren. Je hoeft er niet mee te blijven zitten. Tijdens je behandeling krijg je ook advies hoe je er aan kan werken. In onze cabine heb je nog de vrijheid om je behandeling te wijzigen of bespreken met je therapeute.
Acne treatment €115
40 minuten
 
Heb je last van onzuiverheden? puistjes? en je komt er niet vanaf? boek dan snel je afspraak! Na je behandeling voelt je huid fris aan. Je huid heeft dan namelijk een cocktail gekregen van enzymen,  antioxidanten en vitamines waarbij je huid weer kan ademen en er geen ophoping van talg kan plaats vinden. Tijdens je behandeling krijg je ook advies wat je zelf thuis kan gebruiken voor een egale huid!
Boost & Lift Facial Treatment €149,95
Met Anti-Aging behandelingen ofwel ‘huidverjonging’ pakken we rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken aan. (60 min)
Oxygeneo Deluxe €110
Met casmaramasker, gezichtsmassage en highfreqeuntieVoordelen oxygeneo: Zuurstofverrijking van binnenuit Verbetert de huidstructuur Gladdere huid en stralende teint Optimale opname van actieve werkstoffen (75 min)
Microneedling €149,50
40 minuten
 
Microneedling stimuleert een natuurlijk herstel van de huid omdat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor verliest de oudere huid zijn fijne rimpels en vaalheid en herwint zijn frisse, gladde en jonge textuur. Doordat in combinatie met het microneedling proces  mesotherapeutische vloeistoffen worden ingespoten, wordt het natuurlijk helingsproces ondersteund. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor verder ondersteunt, maar bovendien worden de huidcellen van binnenuit gevoed en gehydrateerd. 
Microneedling met peeling €267
40 minuten
 
Microneedling/Peel  geeft een natuurlijk herstel van de huid omdat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor verliest de oudere huid zijn fijne rimpels en vaalheid en herwint zijn frisse, gladde en jonge textuur. Doordat in combinatie met het microneedling proces tegelijkertijd mesotherapeutische vloeistoffen worden ingespoten, wordt het natuurlijk helingsproces ondersteund. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor verder ondersteunt, maar bovendien worden de huidcellen van binnenuit gevoed en gehydrateerd. 
Microdermabrasie met peeling €207
50 minuten
 
Microdermabrasie met Ipeel is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.
Cosmelan Behandeling €799
60 minuten
 
De Cosmelan behandeling is inmiddels al 25 jaar een erkende behandeling voor pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd).
De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt. Het kan ook aangebracht worden voor schade van acne (pigmentvlekken) De resultaten variëren per persoon en per behandeling. U gaat met een speciale masker naar huis. De masker blijft 8à12u op uw gezicht zitten. Deze kunt u daarna laten afnemen in onze salon of zelf thuis. In dit pakket zitten ook de thuis behandel producten inbegrepen.

Eyecon behandeling

Behandelingen voor de ogen

Eyecon behandeling €150
20 minuten
 
De behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling afwisselen met de dermapen microneedling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en met de dermapen microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op de pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. De oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen. 
Hou er rekening mee in uw agenda, deze behandeling bestaat uit 6 sessies. Boek uw sessie op tijd achter elkaar om tijdsgebrek te voorkomen.
Eyecon behandeling opvolging 6x €725
45 minuten
 
Enkel te boeken na u eerste eyecon behandeling. Dit is een kuurvorm van 6X en dient strikt aansluitend opgevolgt te worden.

Body Treatments

Laat je verwennen

TCA PEELING voor op de rug €250
40 minuten
 
Een TCA peeling kan in verschillende concentraties en dieptes gebruikt worden om sneller resultaat te behalen voor o.a rimpels, pigmentatie en actieve acne
Dermapen/ Microneedling rug €337
50 minuten
 
Microneedling voor op de rug, voornamelijk aanpak van littekens, pigmentatie, acne schade en verstrakking.
X