Site Logotype

Ons verhaal

Wij zijn 3 zussen die samen een Organic beauty salon runnen. Wij bieden verschillende diensten aan voor de dagelijkse verzorging van uw gezicht en haar.

Onze waarden

Organisch
Alle producten en behandelingen zijn volledig organisch en natuurlijk van aard.
Diervriendelijk

Wij werken enkel met producten die 100% vegan en dierproefvrij zijn.

Professioneel personeel

Ons team heeft tonnen ervaring in elk hun vakgebied.

Geen chemische stoffen

Allergie tegen parabenen of parfums behoren bij ons tot het verleden.

Persoonlijke aanpak

Elke gast is onze favoriete gast. Wij staan garant om elke vrouw hun eigen behandeling.

We Love What We Do

People that you’ll meet in our salon
are doing a job they love. Kom en ervaar het zelf in onze salon.

Ons verhaal

Wij zijn 3 zussen die samen Organic beauty salon runnen en u verschillende diensten aanbieden voor uw dagelijkse verzorging. We hebben verschillende opleidingen gevolgd om ons te specialiseren in ons vak o.a in Nederland, België, Frankrijk & Italië 

Hajar, Zeinab & Khadisja

De 3 zussen

Team Member Hajar R. Skin therapist
Team Member
Hajar R.
Skin therapist

Hoi, Ik ben Hajar de Skintherapist die jou gaat helpen naar jou droomhuid! Ik kan je alles over je huid vertellen. Ik deel graag tips & tricks met je mee tijdens je behandelingen. Naast mijn praktijk vindt je mij ook nog op school om verder te studeren voor medische dermatologie i Nederland. Ik ben een boysmom en ben gek op pasta en boeken lezen. Mijn Hobby is voornamelijk Yoga. Ik neem je mee op story's hoe ik mij dag mee maak.

Team Member Zeinab R. Hairdoctor
Team Member
Zeinab R.
Hairdoctor
Team Member Khadisja R. Floormanager
Team Member
Khadisja R.
Floormanager

Onze producten

Bij onze beauty salon is elk huidtype anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een gesprek met één van onze specialisten wordt er eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens worden er MESOESTETIC, DSKIN, ANUBIS Cosmetics of IMAGE Skincare producten gekozen die het beste bij uw huid passen. Wij nemen elke huidprobleem serieus en maken samen met u een stappenplan op maat! Door ervaring en opleiding van verschillende dermatologen en huidspecialisten willen wij onze kennis met u delen!

Bij onze hair salon is er persoonlijk advies voor kleuring, verzorging en hoofdhuid. Elke hoofdhuid en haar is anders daarom krijgt u bij ons een persoonlijk gesprek met een van onze haarexperts. We werken samen met O’Right & Oway. voordat we er in vliegen wordt er eerst gekeken wat de noden van uw hoofdhuid of haar zijn, u krijgt dan een verzorgingen of behandelingen geadviseerd. De kleuringen worden tevens uitgebreid besproken en uitgelegd. 

Organic Beauty Salon Team

Hajar, Khadisja, Amber
Shokhan, Zeinab
Lisa, Meltem

X