Site Logotype

Me-Time

Wacht niet te lang en gun je zelf een mentale en fysieke Me-Time momentje.

Me-Time treatment!

Soms wil je gewoon niets anders dan ontspannen, genieten en ontstressen. 
Daarom heb ik speciaal voor jou deze behandeling ontwikkelt. Je krijgt een aangepaste gelaatsbehandeling op maat, na een korte huidanalyse weet ik gelijk wat je huid nodig heeft. Na je huid gereinigd te hebben kijken we welke enzym peeling bij je past je krijgt een aangepaste masker als af te sluiten gebruik ik nog de infraroodtherapie ,serum en dagcreme met spf. Ondertussen krijgen je handne de juiste verzorging van een paraffinebadje, je voeten worden gemasseerd en als kers op de taart is er nog een schouder-nekmassage. Zeg nou eerlijk? 
Wie wilt dit nu niet?  Je gaat stralend de deur uit , je voelt je helemaal terug geladen van energie!

Kort samengevat?

                                                                 

 

De huid is als een beschermende jas van je lichaam. De verschillende lagen hebben allemaal hun eigen functie. De buitenste huidlaag is om de onderliggende lagen te beschermen tegen ongewenste stoffen maar ook om het vochtgehalte op peil te houden. Deze barrière kan verstoord worden door de huid te belasten met verschillende factoren. 

Daarom raden we ook aan om een behandeling te boeken naar jou keuze , zo krijgt je huid nog de juiste verzorging op maat!

Bij een Me-Time treatment
–  2x je huid gereinigd
– Dieptereiniging 
– Skinscrubber
– Verwijderen van onzuiverheden
– Aangepaste masker
– High freqeunty 
– Infrarood led therapy 
– Aangepaste serum
– Aangepaste Dagcreme met SPF
– Lipverzorging
– Voetmassage
– Hoofd,nek schouder massge
– Paraffinebadje voor je handen

Zeg nu eerlijk? Wie wilt dit nu niet? Je kan het ook iemand CADEAU geven 😉 

 

 

 

We hebben ook een aangepaste MOMMY- to-be treatment


Speciaal voor alle Mama’s en Mama’s to be, hebben wij een fijne en bijzondere gezichtsbehandeling samengesteld. De periode van je zwangerschap en de tijd daarna staat zorgen en verzorgen van jezelf en je kindje centraal. Het zorgen en pamperen van jezelf is een moment waar tijd voor vrij gemaakt zal moeten worden en is niet altijd meer zo makkelijk in te plannen. Wij hopen met deze behandeling jou als mama, een heerlijk moment voorjezelf te kunnen geven. Een moment van opladen en overgeven zodat je daarna weer fulltime mama kan zijn. De producten en geuren die wij tijdens deze behandeling gebruiken zijn voor mama en kindje 100% veilig, stimuleren ontspanning en een goede mindset. Deze producten zijn duurzaam, zonder parabenen, siliconen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. In combinatie met deze behandeling ontvang je 10% korting op de fijne producten.   

 

' Invest in youre wellness before you have
to take care of youre illness '

Kostprijs 68,- 75Min.

Direct resultaat zichtbaar na uw eerste behandeling, maak vandaag nog een afspraak je zult verstelt staan.

X