Site Logotype

Hair salon

In onze hair salon staat uw haarverzorging en HAARVERBETERING centraal, samen met een van onze gespecialiseerde kapsters kijken we wat uw wensen zijn en wat de noden van uw haar zijn.

Organic Way of life

Bij Organic hair salon focussen wij in het belang van uw haren en hoofdhuid, zodat uw haren natuurlijk sterk en duurzaam gezond blijven. Wij werken enkel met natuurlijke en organische producten die zowel episch verantwoord als gezond zijn voor uw haren en welzijn. Na vele onderzoeken te hebben gedaan gebruiken wij enkel producten die zich met hoge onderscheiding bewezen hebben.

Vanuit jarenlang expertise en ervaring weten wij perfect welke behandeling het beste bij u past. Door verschillende producten en technieken weten wij wat het beste past om bij elk soort haarstructuur de hoofdhuid problemen op te lossen. 

Organic hair salon is meer dan een hair salon. Je zelfzekerheid groeit even hard als je haar!

WELKOM IN DE WERELD VAN DUURZAME LUXE

The Organic Way, is de eerste methode die gebruik maakt van 100% zuiver biodynamische en gemicroniseerde planten verkregen door stoom distillatie. Ortofficina is een biodynamische boerderij die gebruikt maakt van meer dan 50.000 vierkante meter, waar de ingrediënten voor de formules worden gekweekt en geplukt.

Het zaaien, telen, oogsten, verwerken en distilleerproces vindt plaats zonder het gebruik van chemische stoffen, met respect voor de planten en het milieu. Pure oliën, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgen voor voeding en bescherming van het haar. De O-way lijnen zijn geparfumeerd met pure etherische oliën. Dit is het meest vitale onderdeel van de plant, dat rijk is aan actieve bestanddelen. De minimale verpakkingen zijn van duurzame en recyclebare materialen.

Amberkleurig glas en aluminium 100% en oneindig recycleerbaar.

 

De kleuringen zijn veilig om tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode toe te passen

Heb je een allergie en wil je weten of je deze kleuringen kan verdragen? 
Contacteer ons voor meer info

Groetjes, 
Hair doctor and the Organic team

Contacteer Ons
0487 98 12 87
X