Site Logotype

Global Eyecon

Is een medische gecertificeerde oogbehandeling!

Global Eyecon wat is het?

Eyecon behandeling voor donkere kringen en vochtwallen

Mesoestetic Eyecon, dé behandeling voor donkere kringen onder de ogen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interne factoren en de huid is gevoeliger. Daarom heeft de huid rondom je ogen een specifieke behandeling nodig. De Mesoestetic Eyecon oogbehandeling is hiervoor de oplossing.

Het is een behandelkuur speciaal voor de ogen die bestaat uit 6 behandelingen van 1 behandeling per week.

Wat kun je ermee behandelen?

  • donkere kringen onder de ogen
  • fijne lijntjes rondom de ogen
  • vochtwallen onder de ogen
  • beginnende overhangende oogleden

Waaruit bestaat de behandeling?

De behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling afwisselen met de Dermapen microneedling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en met de Dermapen microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen. Hiernaast gebruik je de oogcreme 2 keer per dag van Mesoestetic.

Hoe werkt de nabehandeling voor thuis?

Het is belangrijk om de huid thuis na te behandelen met een oogcreme van Mesoestetic. 

Het is belangrijk om je ogen extra te beschermen en van binnenuit werkstoffen te geven. Hiervoor hebben we de volgende producten:

  • Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick : zonbescherming in een stick
X